Sök
boende

Här finns det du behöver för din fjällvistelse

Bo i någon av de mysiga, fjällnära stugorna i Fjätervålen. De ligger nära backen och finns i olika utföranden som passar både små och större familjer. I bokningssystemet på denna sida finns just nu ett litet antal stugor för uthyrning. Det finns många fler stugor att välja bland – ring oss på 0253-211 43 eller skicka e-post på stugbokning@fjatervalen.se så hjälper vi dig att hitta rätt boende.

> Mer information om stugorna finns här.

För dig som behöver hjälp med att komma igång på skidorna eller kanske bara vill bättra på din åkstil finns vår skidskola. Du kan också hyra skidutrustning för olika typer av åkning, både utför och på längden. Du förbokar allt detta och även skipass för din skidåkning här.

– ONLINEBOKNING AV SKIPASS
I vår onlinebokning kan du köpa ett helt nytt skipass inkl. chipkort som du hämtar ut i skipasskassan i Fjätervålen. Du som redan har ett chipkort (TeamAxess-kort) kan köpa och boka önskat skipass på det kortet. Viktigt är att du har ditt chipkort tillhands vid bokningen och att du på kortet kan läsa vilket WTP-nummer just ditt chipkort har.