Fjätervålen 23-25 mars 2018

Med stor stolthet och glädje hälsar vi dig välkommen till Ladies Weekend i Fjätervålen!

Målet med helgen är att du ska ha kul, utvecklas i backen, träffa nya vänner och få känna dig sådär lite extra lyxig. Under helgen kommer du att träffa oss, ett gäng erfarna skidcoacher, en yogalärare och personalen i Fjätervålen.

Du och de andra deltagarna delas in i tre grupper efter vilken ambitionsnivå och vilka mål du har med helgen. Vårt fokus ligger på att du ska känna dig väl omhändertagen så du verkligen kan njuta av tiden i backen. För att coacherna ska kunna ge dig så mycket tid som möjligt och den rätta personliga känslan har vi satt ett maxantal på 18st deltagare, 6st i varje grupp.

Vi bor tillsammans i två stugor närmast backen. Weekendpriset avser boende i delat rum. Om någon har andra önskemål så hör av er så ordnar vi det mot en extra kostnad.

Sänglinne och handdukar tar var och en med sig.

Om du har en egen stuga och planerar att bo i den vill vi att du är vänlig och kontaktar oss, tack.

Vi startar varje morgon med en hälsosam frukost i stugan.

Lunch och middag avnjuter vi tillsammans i Fjätervålens värdshus. Måltiderna är vällagade och håller hög kvalitet. Vi använder lokala råvaror när så är möjligt.

Har du allergier eller särskilda önskemål om mat vänligen hör av dig till oss.

Skidutrustning finns att köpa eller hyra i skidshopen. Som deltagare i Ladies Weekend har du 20% rabatt i shop, uthyrning och skidservice. Här gärna av dig i förväg så kan vi förbereda din utrustning.

Pris: 4700kr/deltagare

I Priset för Ladies Weekend ingår boende i delat rum, slutstädning, välkomstskål, samtliga måltider, yogainstruktör två pass, tre skidcoacher två dagar, vallning av skidor och 2-dagars skipass.

Boka din plats nu!

Missa inte denna härliga skidhelg, först till kvarn… (Reservation; Ladies Weekend genomförs med minimum 10 deltagare.)

Boka din plats via: skidskola@fjatervalen.se

Här kan du läsa helgens Program >>

Varmt välkommen!

Sara Andersson har en lång karriär som skidlärare, alpincoach och utbildare av skidlärare. Hon har certifierat skidlärare på Svensk Skidlärarexamen och varit ansvarig för Svenska Skidförbundets utbildningar. Sara har stor erfarenhet av arbete i Nya Zeeland och USA och var ansvarig för Women skiing seminars i Copper Mountain. Att Sara blivit utnämnd till “top 100 instructor” i USA är vi inte ett dugg förvånade över, hon är grym!

Karolina Carlsdotter är ansvarig för Svensk Skidlärarexamen och SLAO:s skidlärarutbildningar i Sverige. Hon har utbildat både skidlärare och alpina coacher och några av Sveriges bästa unga åkare på Nyberg Race Camp i Åre. Karolina har jobbat flera år i Nya Zealand som skidlärare och alpin racecoach. Karolina är snösportskolechef på Romme Alpin. Det är många som har denna superduktiga tjej att tacka för sina skidåkarkunskaper!

Helen Merrifield har lång erfarenhet från arbete som skidlärare, arbetsledare och arbete med Ladies camp i både Queenstown på Nya Zealand, Kitzbuhel i Österrike och Deer Valley i USA. Helen arbetar här i Fjätervålen under vinternsäsongen. Sedan 2004 är hon baserad i Queenstown under sommarhalvåret. För att få ut maximalt av sin skidåkning tränar hon Yoga och på gym. Helen har kvalificering från USA, Österrike och Nya Zealand. Vi är super happy att ha henne här i Fjätervålen!

Minna Fahlström är yogainstruktör i hathayoga, yinyoga, yinyoga for athletes samt pranayama. Yoga för utveckling och återhämtning, en metod att studera och lära känna sig själv och sina mönster. Diplomerad systemisk coach med egna yogaverksamheten kallad Yoga Unleash med klasser i Stockholm och Idre. Dessförinnan ett förflutet inom Friskis&Svettis. Minna älskar pisterna, spåren och utsikten i Fjätervålen där hon har stuga sedan 2013.