Skidhyra

Nyvallat och nyslipat för åkupplevelse i toppklass

Här hittar du skidutrustning för hela familjen. Oavsett om du är nybörjare eller avancerad åkare kan du hyra en utrustning som är anpassad för dig. Här hittar du även snowboard- och telemarkutrustning, längdpaket, blades, twintip, turskidor med mera. 

Har du svårt att välja vilken typ av utrustning du vill ha eller kanske vill prova på olika typer av åkning erbjuder vi ”Multihyra”. Det innebär att du byter fritt mellan alla typer av paket. 

Utrustningen alltid nyvallad och slipad.

Våra alpina skidpaket finns i tre varianter.

  • Bas; för nybörjaren som håller till i de enklare backarna, som vill ha mjuka, lättsvängda skidor utan krav på fartstabilitet.
  • Medel; för den som åkt tidigare och som vill ha skidor med lite mera ”liv”. Fortfarande lättsvängda men mer fartstabila än basskidor.
  • Avancerade; för åkaren med höga krav på fartstabilitet och kantgrepp. I den avancerade klassen finns även ett större utbud av olika skidtyper, från rena pistskidor med olika svängradie, till bredare off-pistskidor.

I slalompaketen ingår skidor, pjäxor och stavar. I knattepaketen ingår även hjälm. Har du egna pjäxor och önskar hyra skidor ingår stavar. All hyra gäller kalenderdagar (ej dygn) och dagar i följd.