2-5 april 2020

Boka in dig på säsongens härligaste och mest personliga tjejhelg! En weekend full av skratt, nyvunna vänner, skidåkning, yoga och god mat. Ladies Weekend arrangeras nu för fjärde året i rad och då det endast finns 18 platser så  brukar platserna snabbt fyllas.

Målet med helgen är att du ska ha roligt, utvecklas från din nivå, träffa nya vänner och få känna dig sådär lite extra lyxig. Under helgen kommer du att träffa oss, ett gäng erfarna skidcoacher, en yogalärare och personalen i Fjätervålen.

Ni delas in i grupper efter er nivå och de mål ni har med helgen. Vårt fokus ligger på att du ska känna dig väl omhändertagen så du verkligen kan njuta av tiden i backen. För att coacherna ska kunna ge dig så mycket tid som möjligt och den rätta personliga känslan har vi satt ett maxantal på 18 st deltagare, 6 st i varje grupp.

Vad ingår?

Boende 3 nätter i gemensam stuga nära backen (delat rum).
Avresestäd (vi har ju trevligare saker att fokusera på)
Välkomstskål
Frukost, lunch och middag
Skipass 3 dagar
Skidcoachning under 3 dagar
Yogapass
Vallning av skidor

Sänglinne och handdukar tar var och en med sig.
Anordnar du eget boende? Vänligen meddela oss det vid bokning.

Vad krävs? Du behöver behärska röda nedfarter.

Pris: 6 495 kr|person i delat dubbelrum. (7050 kr|person i eget rum)

Måltider

Frukost, lunch och middag avnjuter vi tillsammans i vårt Wärdshus. Måltiderna är vällagade och håller hög kvalitet. Vi använder lokala råvaror i största möjliga mån. Har du allergier eller särskilda önskemål om mat vänligen meddela detta vid bokning.

20% rabatt på utrustning

Skidutrustning finns att köpa eller hyra i skidshopen. Som deltagare i Ladies Weekend har du 20% rabatt i shop, uthyrning och skidservice. Boka gärna i förväg så kan vi förbereda din utrustning.
Ladies Weekend genomförs med minimum 10 deltagare men det brukar bli fullbokat.

Anmäl dig till: skidskola@fjatervalen.se

Varmt välkommen!

Läs mer om våra fantastiska coacher nedan.

Sara Anderson har en lång karriär som skidlärare, alpincoach och utbildare av skidlärare. Hon har certifierat skidlärare på Svensk Skidlärarexamen och varit ansvarig för Svenska Skidförbundets utbildningar. Sara har lång erfarenhet av arbete i Nya Zeeland och USA och var ansvarig för Women skiing seminars i Copper Mountain. Att Sara blivit utnämnd till “top 100 instructor” i USA är vi inte ett dugg förvånade över, hon är grym!

Karolina Carlsdotter är ansvarig för Svensk Skidlärarexamen och SLAO:s skidlärarutbildningar i Sverige. Hon har utbildat både skidlärare och alpina coacher och några av Sveriges bästa unga åkare på Nyberg Race Camp i Åre. Karolina har jobbat flera år i Nya Zealand som skidlärare och alpin racecoach. Karolina är snösportskolechef på Romme Alpin. Det är många som har denna superduktiga tjej att tacka för sina skidåkarkunskaper!

Helen Merrifield har lång erfarenhet från arbete som skidlärare, arbetsledare och arbete med Ladies camp i både Queenstown på Nya Zealand, Kitzbuhel i Österrike och Deer Valley i USA. Helen arbetar här i Fjätervålen under vinternsäsongen. Sedan 2004 är hon baserad i Queenstown under sommarhalvåret. För att få ut maximalt av sin skidåkning tränar hon Yoga och på gym. Helen har kvalificering från USA, Österrike och Nya Zealand. Vi är super happy att ha henne här i Fjätervålen!

Minna Fahlström är yogainstruktör i hathayoga, yinyoga, yinyoga for athletes samt pranayama. Yoga för utveckling och återhämtning, en metod att studera och lära känna sig själv och sina mönster. Diplomerad systemisk coach med egna yogaverksamheten kallad Yoga Unleash med klasser i Stockholm och Idre. Dessförinnan ett förflutet inom Friskis&Svettis. Minna älskar pisterna, spåren och utsikten i Fjätervålen där hon har stuga sedan 2013.