Jobba hos oss

Vintern 19/20

Är du serviceinriktad, lösningsfokuserad och flexibel? Vill du vara med och skapa minnesvärda upplevelser för andra? I Fjätervålen brinner vi för snö, skidåkning och att skapa bästa möjliga upplevelse för gäst och personal. I Fjätervålen jobbar vi nära varandra, över avdelningsgränserna och med korta beslutsvägar. Vill du vara en del av vårt engagerade och drivna team? Då är Du rätt person för oss!

Tillsvidare anställning

Säsong

Skicka in din ansökan redan idag. Skriv vilken tjänst du söker i ämnesraden samt bifoga, CV och foto.

Skicka din ansökan till; frida@fjatervalen.se

Vid frågor om tjänsterna, kontakta;
Hans Ericsson, VD, på 070-430 26 73
Frida Svensson, Rekrytering, på 076-126 61 11

Fjätervålen som anläggning och organisation står inför en spännande utvecklingsresa. Ambitionen är att bli Nordens mest hållbara fjälldestination. Framåt planeras en sittlift/gondollift, hotellverksamhet, stugor och lägenheter, toppstuga, mountainbikeleder med mera. Känner du att du är en viktig pusselbit för denna utveckling?

Sök idag om du vill vara med och skapa framtiden med oss?

Fjätervålen mäter 1002 m ö.h. och är en skidanläggning i norra Dalarna ca 20 km nordost om Idre. Skidanläggningen är privatägd och har ett 30-tal anställda under högsäsong. Pisterna är FIS klassade både i GS och SL för internationella tävlingar. Det finns fyra liftar, arton nedfarter och en stugby med 250 stugor. Längsta nedfarten är 3 km lång och har en fallhöjd på 317 meter. Här finns också 5 mil fina längdspår, Sportshop/skidhyra, Närlivsbutik, Snösportskola och ett Wärdshus.