Jobba hos oss

Vintern 21/22

Vi söker nu en kallskänka med erfarenhet av det varma köket samt en person till matsal/kassa. Vi vill att du har några års erfarenhet från restaurangbranschen, är en god teamspelare, trivs med gästkontakt och kan behålla lugnet i stressade situationer. I Wärdshuset står alltid våra gäster, matupplevelsen och kvalitén i fokus. På fritiden har du tillgång till några av
Sveriges bästa alpina nedfarter och fantastiska längdspår.

Du kommer vara en del i ett litet men sammansvetsat team som tillsammans med övriga medarbetare i anläggningen skapar minnesvärda vinterupplevelser för våra gäster. Wärdshuset är främst öppet dagtid men ett par kvällar i veckan och vid speciella tillfällen även kvällstid.

Vi söker nu:

1 Kallskänka

Du har flera års erfarenhet från arbete med det kalla köket och baka/laga mat från grunden. Erfarenhet från arbete med det varma köket är meriterande. Då vi är en mindre och familjär skidanläggning behöver du vara prestigelös och en lagspelare. Vi arbetar i första hand med svenska och lokalproducerade råvaror.

1 person till Matsal/Dryck/Kassa

Du har flera års erfarenhet från att arbeta i matsal och har kassavana. Du behöver vara minst 20 år.
Dryckeskunskap ser vi som mycket meriterande. Du är serviceinriktad, lösningsorienterad och ansvarstagande.

Maila din cv/ansökan eller frågor kring tjänsterna snarast till  frida@fjatervalen.se . Intervjuer sker löpande.

ARBETSPERIOD

Anläggningen har öppet 17 december 2021 till 24 april 2022. Introduktion sker under v.50.

FRAMTID

Vi hoppas du vill vara med på vår spännande utvecklingsresa de närmaste åren. Ambitionen är att bli en klimatsmart fjälldestination som erbjuder genuina fjällupplevelser med hållbarhet i fokus. Framåt planeras en sittlift/gondollift, hotellverksamhet, stugor och lägenheter, toppstuga, mountainbikeleder med mera. Målsättningen är att det blir byggstart 2023. Läs mer om vår vision här!

Fjätervålen mäter 1002 m ö.h. och är en skidanläggning i norra Dalarna ca 20 km nordost om Idre. Skidanläggningen är privatägd och har ett 30-tal anställda under högsäsong. Pisterna är FIS klassade både i GS och SL för internationella tävlingar. Det finns fyra liftar, arton nedfarter och en stugby med 250 stugor. Längsta nedfarten är 3 km lång och har en fallhöjd på 317 meter. Här finns också 5 mil fina längdspår, Skidshop/skidhyra, Närlivsbutik och Skidskola.