Skidshop

Allt du behöver i backen och spåret!

I vår välsorterade butik finns allt från årets skid- och pjäxnyheter, hjälmar, stavar och skidglasögon till handskar, mössor och underställ. Här hittar du även ryggskydd, handledsskydd, väskor, valla, sulor och andra tillbehör.

Missa inte Fjätervålens egen klädkollektion med bland annat zip-hoods, zip-tröjor, t-shirts, mössor och pannband! Finns i flera fräscha färger, från barnstorlek 86/92 till vuxen storlek XXL.

Vi strävar hela tiden efter att erbjuda ett brett utbud av kvalitetsprodukter och vårt mål är att alla ska kunna hitta det de söker när de kommer in till oss. Har du frågor kring vårt sortiment – ring 0253-211 41 eller maila oss på skidshop@fjatervalen.se

Testcenter

Testa skidorna innan du köper!

Om du är du på jakt efter nya skidor ska du göra ett besök på vårt testcenter. Självklart går det också bra att hyra testskidor veckans alla dagar. Skulle du vilja köpa skidorna efter testet drar vi av din hyreskostnad från priset.

Verkstad

Vi anpassar din utrustning för optimala skidupplevelser!

I vår verkstad utför vi all typ av skidservice. Vi har lång erfarenhet och vi använder oss av de senaste maskinerna för att få ut bästa möjliga av din utrustning. Vi slipar allt från vanlig struktur till World-cup struktur oavsett om du åker alpint, längd eller snowboard.

Vår nya robot skapar resultat i världsklass varje gång!

Regelbundet underhåll håller skidor och snowboard i trim. Att valla så att belaget inte torkar ut, slipa kanter och laga repor förlänger livslängden på din utrustning och ger dig både en säkrare åkning och bättre upplevelse.

Kom in till oss för en professionell bedömning av din utrustning och kring vad som eventuellt behöver göras. Har vi möjlighet slipar och vallar vi medan du väntar, annars lämnar du dina skidor på eftermiddagen när du åkt klart, så har du dem färdiga lagom till första åket morgonen efter.

Vi hjälper dig också med lästning och formning av pjäxor och sulgjutning.

Prislista Verkstadspriser 2019-2020 (Pdf)