Sportlov i fjällen

Mys med familjen, snölek, varm choklad och härlig skidåkning

Sportlov i Fjätervålen innebär massor av kul och bus i backar och spår.
Hos oss kan du verkligen koppla av och njuta, vi har sällan några liftköer och vildmarken och fjällvidderna har du in på knuten.

Vi erbjuder fantastisk skidåkning och här finns även Dalarnas högst belägna pist, Örnen, 1002 möh. De riktigt små kan börja i vårt barnområde, Pingvinen, och där hittar man också en långsamtgående knapplift som passar väldigt bra att lära sig åka i.

Bli en bättre skidåkare under lovet!  Våra erfarna instruktörer ger dig, ung som gammal, möjlighet att lära och utvecklas på såväl skidor som bräda. Du väljer själv om du vill lära i grupp tillsammans med andra på samma nivå eller privat av en egen coach.

Barn t.o.m 7 år med hjälm åker gratis i våra backar och barn till och med 15 år åker gratis i våra längdspår.

BARNENS FAVORITER:

Barnområdet vid Pingvinen: Passar de allra minsta och en långsamtgående knapplift som passar väldigt bra att lära sig åka i.

Bobrace: Samla familjen eller kompisgänget och tävla mot varandra. Vi har några snowracer från Stiga. Även möjligt att ta med egen snowracer. Ta med hjälm (obligatoriskt). Boka online eller i Skidshopen.

Fjäten cup: Utmana dig själv eller varandra i veckans differensslalom. Alla kan vara med och Valle själv är självklart alltid på plats. Boka online eller i Skidshopen

Valles längdlopp: Åk längdskidor tillsammans med Valle. Alla kan vara med och alla får pris. Boka online eller i skidshopen.

Picknick vid grillkåtan: Ta med lite matsäck och åk en tur till vår mysiga grillkåta,ca 700 m från anläggningen. Går även bra att promenera på vår vinterstig vid sidan av längdspåren.

Barn t.o.m 7 år med hjälm åker gratis i våra backar och barn till och med 15 år åker gratis i våra längdspår.

Under veckan blir det skidtester, bobrace, Valles längdlopp mm.