Sportlov i fjällen

Mys med familjen, snölek, varm choklad och härlig skidåkning

Sportlov i Fjätervålen innebär massor av kul och bus i backar och spår.
Hos oss kan du verkligen koppla av och njuta, vi har sällan några liftköer och vildmarken och fjällvidderna har du in på knuten.

Vi erbjuder fantastisk skidåkning och här finns även Dalarnas högst belägna pist, Örnen, 1002 möh. De riktigt små kan börja i vårt barnområde, Pingvinen, och där hittar man också en långsamtgående knapplift som passar väldigt bra att lära sig åka i.

Bli en bättre skidåkare under lovet!  Våra erfarna instruktörer ger dig, ung som gammal, möjlighet att lära och utvecklas på såväl skidor som bräda. Du väljer själv om du vill lära i grupp tillsammans med med andra på samma nivå eller privat av en egen coach.

Barn t.o.m 7 år med hjälm åker gratis i våra backar och barn till och med 15 år åker gratis i våra längdspår.

Under sportloven har vi också flera aktiviteter för stora och små. Åk längdskidor tillsammans med vår maskot Valle eller utmana varandra i veckans stora slalomtävling, Fjäten cup. Små skoterförare kan testa miniskoter eller varför inte boka en guidad skotertur med hela familjen. Välj mellan kortare turer med kaffepaus till en längre vildmarktur med älggulasch och avslutande bastubad.

Du kan också köra ditt eget hundspann eller följa med på en tur till Fjätfallet där en hundförare kör släden.
Vid skidshopen finns en pulkabacke med bänkar, belysning och figurer. Det finns även aktivitetstavlor för barnen vid pulkabacken och barnområdet

Se hela programmet för sportloven i vår kalender>>

Prisexempel boende

Vecka 7 från 5 650 kr/vecka (4 bäddar)
Vecka 8, från 6 400 kr/vecka (4 bäddar)
Vecka 9. 1 boende kvar i dagsläget.