Grupplektion barn

4 dagar, måndag – torsdag, 75 minuter per lektion, 995 kr | person.

4-7 år

Snögubbar
Vi leker på skidorna och under veckan försöker vi lära oss att bromsa och svänga. Inga förkunskaper behövs för att vara en snögubbe. Minimiålder 4 år.

Snöstjärnor grön
Vi fortsätter att träna broms och sväng men klarar oss själva i barnbacken. Här skall man klara att åka barnlift och att själv kunna bromsa och svänga i en lätt backe innan kursstart .

Snöstjärnor blå
Vi kan själva kontrollera vår fart genom att svänga i de gröna backarna och vi klarar olika knappliftar. Under veckan lär vi oss att åka mer parallellt så att vi kan åka kontrollerat och ha kul också i de blå backarna. Vi tränar teknik, balans och utforskar spännande terräng på fjället.

Snöstjärnor röd
Vi kan kontrollera vår fart och svänger för det mesta parallellt i de flesta backarna. Tillsammans lär vi oss att öka farten, åka brantare backar och vi ger oss ut på spännande äventyr i mer ojämn terräng

8 – 12 år

Smygare
Vi har kul på skidorna och lär oss allt från grunden. Vi lär oss bromsa, svänga och anpassa farten. Inga förkunskaper behövs.

Glidare
Vi kan själva kontrollera vår fart genom att svänga i de gröna backarna. Vi klarar olika knappliftar, lär oss att åka mer parallellt så att vi kan åka kontrollerat och ha kul i de blå backarna. Vi blir säkrare på skidor genom att träna vår balans, utveckla svängarna och känslan i backen.

Svängare
Du kontrollerar din fart genom att svänga i de flesta backarna. Tillsammans har vi kul när vi genom att åka parallellt kan och vågar pröva högre fart, brantare backar och ge oss ut på spännande äventyr.

Fräsare
Vi åker och har kul över hela fjället. Tillsammans hittar vi på äventyr. I Fräsarna lär du dig att använda rätt teknik och taktik för att utvecklas och utmanas. Vi finputsar skidtekniken med olika metoder. Här kör vi så det ryker om skidorna.

Grupplektion vuxen

3 dagar, måndag – onsdag, 75 minuter per lektion, 995 kr |person.

Nybörjare
I en lättsam och säker miljö lär vi oss teknikens grunder i skidåkning. Självförtroendet och förmågan ökar i takt med att du lär dig kontrollera din åkning.

Fortsättning
Vi lär oss kontrollera skidåkningen genom att svänga med parallella skidor. I takt med att vi utvecklas kommer vi känna oss redo att pröva längre backar, få bättre flyt i åkningen och också spara krafter i benen för fler åk.