Press

Nedan har vi samlat ett urval av gamla och nya reportage från Fjätervålen. För frågor och pressbilder kontakta Sofie Andersson, E-post: sofie@fjatervalen.se

2024-05-29 Sofie Andersson lämnar VD rollen i Fjätervålen
Efter sex år i styrelsen och fyra år som VD lämnar nu Sofie Andersson Fjätervålen. Sofie har sagt upp sig på grund av personliga skäl och sista anställningsdag är den 14 november.
Läs hela pressmeddelandet här >>
Rekrytering av ny VD, se platsannons här>>

Nyheter inför säsongen 23/24 hittar du här>>

2023-09-30 Vi breddar vårt aktivitetsutbud
Vi utökar vårt programutbud för den stundande vintern. Daniel Modigh med företaget Särna Adventure etablerar sina vildmarksupplevelser till Fjätervålen och Sälen Hund och Aktivitet kommer att erbjuda hundspannsturer här på Fjätervålen.

Läs hela artikeln här på Siljan News

2022-09-29 Gratis skidbuss inom Idreområdet
Under perioden 23 december till 15 april kommer det vara möjligt att ta sig gratis med buss mellan Fjätervålen, Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Grövelsjön. Bakom satsningen står Destinationsutveckling Idre, DIAB, med delägarna Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll, Fjätervålen och medlemmarna i Grövelsjöfjällen turistförening i samarbete med Älvdalens kommun.

Läs artikeln på Siljan news

2022-05-24 Idredag med frågor och framtidstro

De stora turistdestinationer i Älvdalen, Fjätervålen, Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Grövelsjöfjällen samlades när Destinationsutveckling Idre AB bjöd in till Idredagen. Ett av syftena var att se hur de stora investeringarna i Idreområdet matchs av samhällets förmåga och vilja att agera.
Läs hela artikeln på Siljan News

2019-10-15 Idreområdet-starkare än någonsin på svenska skidmarknaden. Aldrig har det kunnat erbjudas en sådan bredd och kvalitet i Idreområdet som till denna vinter.

De tre anläggningarna Idre Fjäll, Fjätervålen och Idre Himmelfjäll går samman om ett gemensamt skipass, Idre-passet, vilket innebär 77 nedfarter av hög kvalitet och variation till alla skidfantaster. Läs hela pressmeddelandet här!

2018-04-24 Sernekes planer för Fjätervålen tar form Nu börjar planerna för Sernekes satsning på fjällanläggningen Fjätervålen ta form. Fler stugor och lägenheter, ny sittlift, ny centrumbyggnad med hotell, camping, ökad satsning på alpin- och längdskidåkning samt…
Läs Serneke Groups pressmeddelande här >>

2018-01-22 Entreprenadföretaget Serneke utvecklar Dalafjällens nya rekreations- och utbildningsdestination Vid Fjätervålen AB:s årsstämma i helgen togs beslut att Serneke går in i bolaget som ny…
Läs hela pressmeddelandet här >>