Skidskola

Hitta skidglädjen i vår snösportskola!

Utveckla din åkning – som nybörjare, entusiast eller tävlingsåkare. 

Oavsett om du är helt ny i backen eller erfaren kan du utveckla din skidåkning och ta den till nästa nivå. Våra erfarna instruktörer ger dig, ung som gammal, möjlighet att lära och utvecklas på såväl skidor som bräda. Du väljer själv om du vill lära i grupp tillsammans med med andra på samma nivå eller privat av en egen coach. Är du osäker på vad du ska välja? Kontakta oss så hjälper vi dig att hitta det som passar dig bäst.

Finns det särskilda behov, som funktionshinder eller dylikt, är vi tacksamma om ni meddelar detta i förväg via skidskola@fjatervalen.se.

GRUPPLEKTIONER ALPINT 

PRIVATLEKTIONER 

GRUPPLEKTION SNOWBOARD

Du kan boka skidskola online. Alla skidskolegrupper är dock inte bokningsbara online. Kontakta oss om ni inte hittar gruppen ni söker så hjälper vi er.

Telefon: 0253-30 13 35, 076-126 61 15 eller via skidskola@fjatervalen.se

Skidskolehuset ligger centralt i backen. Vi finns tillgängliga via telefon och i skidskolehuset mån-fredag 08:15-09:00 samt 15:15-16:00. Du kan också få hjälp i skidshoppen. Glöm inte att köpa skipass innan lektionen börjar, så att vi kan åka ut i backen direkt!

LÄNGDÅKNING
Vi kan även hjälpa dig att utvecklas inom längdskidåkning, från nybörjare till mer avancerad åkare. Kontakta skidskolan för mer information och bokning.