Skipass & Spårpass

Anläggningen öppnar igen den 21 december 2024

Ladda/köp ditt ski-/spårpass online för bästa pris!
Förmånligaste pris får du när du bokar dina pass senast 40 dagar innan startdag, men det är alltid bäst pris vid köp online! >> Skipass & kombikort och Spårpass
Alla skipass förutom Säsongpass, 4 av 7 dagar och 3 timmarspass kan laddas online. Det går även att köpa ski-/spårpass i skidshopen.

Skipass Fjätervålen

Vårt egna skipass där du har tillgång till alla våra nedfarter och liftar.

Kombipass

Kombipassen är skipass till Fjätervålens alpina backar & spårpass till våra längdspår.

Föräldrapass

Ett delat skipass för två vuxna som vill turas om att åka. Ni kan inte åka samtidigt utan byts av.

Idrepasset

Ett gemensamt skipass för Fjätervålen, Idre Fjäll och Idre Himmelfjäll, vilket innebär 83 nedfarter av hög kvalitet och variation till alla er skidfantaster.
Det finns även en gratis skidbuss som trafikerar Grövelsjön, Idre Fjäll, Idre Himmelfjäll och Fjätervålen. Läs mer på skidbussen.se

Spårpass

Gäller för alla våra längdspår i Fjätervålen inkl. fjällspåren.
Även möjligt att swisha dagpass, 135 kr|vuxen och 100 kr|senior till 123 690 7901. Men det är alltid mest förmånligt att boka online.

Barn t o m 7 år som bär hjälm åker gratis i våra backar och barn tom 15 år åker gratis i våra längdspår.

Bra att veta

  • Skipass och spårpass är personligt och får ej överlåtas, gäller ej föräldrakortet som delas av två personer. 
  • Chipkort är obligatoriskt för skipassen och tillkommer vid nyköp. Förvara skidpasset i din vänsterficka och ej tillsammans med andra elektroniska kort. Observera att kortet ej tål värme från torkskåp.
  • Alla köp av skipass & spårpass kan du tryggt ångra fram till dagen före aktuell startdag.
  • Återbetalning av återstående tid för påbörjat pass gäller endast med läkarintyg.
  • Skiddag = kalenderdag, ej dygn.
  • Borttappat Skipass kan, mot uppvisande av kvitto, spärras och återstående tid läggas in på nytt chipkort, 60 kr för det nya kortet tillkommer.

SNOWPARK I LAVSKRIKAN
Här finns hopp, rails och boxar för alla. Härliga terrängvågor finns också i anslutning till parken.

VARNING! Vistas aldrig i skidområdet då backen är stängd, då arbetar våra pistmaskiner med att preparera backen till nästa dag.

SKIDÅKNING ÄR EN SKATTEFRI FRISKVÅRDSFÖRMÅN
Passa på att nyttja ditt friskvårdsbidrag på Skipass, Spårpass och Skidskola. För att du ska kunna ansöka om friskvårdsbidrag så behöver du en bekräftelse/kvitto som bevisar att Skipasset/Spårpasset/Skidlektionen är till dig.  Bekräftelsen/kvittot får du genom att göra ditt köp via vår onlinebokning och sedan mejla din bekräftelse till oss på info@fjatervalen.se tillsammans med ditt födelsedatum och be om underlag för friskvårdsbidrag.

Därefter mejlar vi en ny bekräftelse till dig med en bifogad pdf. Det är den bifogade pdf:en, tillsammans med ett utdrag från Klarna att du har betalat som du sen kan ge till din arbetsgivare för att ansöka om friskvårdsbidrag.

Fjätervålen AB är inte anslutet till några friskvårdsnätverk.

Vi skapar inte specialkvitton i våra kassor på plats utan hänvisar dig som vill nyttja detta till vår onlinebokning. Vi kan tyvärr inte skriva ut kvitton i efterhand – originalkvitto/faktura med namn måste efterfrågas vid köptillfället.