Telemark

Med lös häl och knäböj utför fjället

Fjätervålens långa, breda pister passar bra för Telemarksåkning. Är du ovan kan det kännas skönt att ha gott om bredd i pisten och när känslan i svängarna sitter kanske du vill ge dig ut off-pist i den härliga lössnön. Här har du chansen att njuta av traditionell skidåkning oavsett om du är van Telemarkare, vill lära nytt eller kanske bara bättra på din åkteknik.

Behöver du hyra utrustning. Hör av dig till vår skidshop!
Telefon: 0253-211 41, skidshop@fjatervalen.se

Telemarksläger i Fjätervålen

4-7 februari 2021-FULLBOKAT
Vi har tillsammans med arrangören jobbat hela hösten med att få till en säker och samtidigt fantastisk telemarkshelg. Det kommer bli lite speciella förhållanden denna gång men vi är så glada att vi fått till ett bra upplägg så vi får möjlighet att träffas på skidor ute på fjället, där vi trivs som bäst.
Vi har haft kontinuerlig dialog med bla smittskyddsläkare, Länsstyrelse och vårdcentralen i Särna och vi är alla övertygade om att vi tillsammans vill och kan följa direktiven så vi kan anordna en säker och trygg skidträff.

Det blir ingen bankett eller after ski denna gång. Vi måste också avstå från besök i varandras stugor och endast umgås med de sällskap ni åker med.

Du ordnar själv:
Skidutrustning bokar du på skidshop@fjatervalen.se uppge ”Telemarklägret”.
Stuga bokar ni och betalar själva genom bokning@fjatervalen.se eller
tel. 0253-21143. Uppge ”Telemarklägret”.

OBS! Nu är lägret fullbokat så arrangören tar inte emot några fler anmälningar efter 2021-01-21. Bokar du boende nu så är det som vanlig gäst.

Se inbjudan med all information här!

För mer information: Kontakta Tommy Bolic
berg.dahl@telia.com eller på 070 68 78 478.

Varmt välkomna till bästa Fjätervålen!