SKIDSHOP | UTHYRNING|TESTCENTER | SKIDVERKSTAD

Vi hjälper dig med tips och råd kring utrustning och kläder.

Hos oss hittar ni bland annat skidor från Head, Blizzard och Völkl, brädor från Libtech, Jones och Capita. Utbudet på pjäxhyllan fortsätter att växa. Som alltid ser vi till att pjäxorna passar dina fötter perfekt innan du lämnar Fjätervålen.
När det kommer till längdskidor har du nu några modeller från Madshus att välja mellan.
I klädsortimentet har vi nyheter från bland annat Mons Royale, Kari Traa, Ortovox, Scott, Helly Hansen och Craft.

Vi har även allt från hjälmar, stavar, ryggskydd, handledsskydd och skidglasögon till handskar, mössor, underställ, väskor, valla, sulor och andra tillbehör.

Missa inte Fjätervålens egen klädkollektion med bland annat zip-hoods, zip-tröjor, t-shirts, mössor och pannband! Finns i flera fräscha färger, från barnstorlek 86/92 till vuxen storlek XXL.

Vårt mål är att kunna erbjuda det just du behöver så tveka inte att ringa eller mejla för att framföra önskemål inför ditt besök. Vi är en liten men växande butik med mångårig erfarenhet inom branschen och vi sätter alltid kunden i fokus. Vi ses fram emot att se er i shopen i vinter!

Har du frågor kring vårt sortiment – ring 0253-211 41 eller maila oss på skidshop@fjatervalen.se. Skidshopen är en kontantfri butik. Ni kan betala med betalkort eller swish.

Testcenter

Testa skidorna innan du köper!

Om du är du på jakt efter nya skidor ska du göra ett besök i vårt testcenter. Självklart kör vi fortfarande vårt uppskattade skidtest under högsäsong men du är alltid välkommen in för en pratstund, kaffe och rådgivning. Vid köp av nya skidor och snowboards får du alltid en helservice inkluderat i köpet. Självklart går det också bra att hyra testskidor veckans alla dagar. Skulle du vilja köpa skidorna efter testet drar vi av din hyreskostnad från priset.

Skidshopen når ni på telefon 0253-211 41 eller via skidshop@fjatervalen.se