Jobba hos oss

Vintersäsongen 23/24

Vill du kombinera ditt skidintresse med ett roligt och lärorikt jobb i vinter? Intervjuer sker löpande.

Vi söker nu:

Skidcoach/Butikssäljare>>
Matsal- och köksassistent>>

 

Gott värdskap, lösningsfokuserad och flexibel är egenskaper som är viktiga för oss. Vi brinner för skidåkning och att skapa bästa möjliga upplevelse för såväl gäst som för oss personal. Vi är ett litet team, ca 35 medarbetare under vintern, som jobbar nära varandra, över avdelningsgränserna och med korta beslutsvägar. Känner du att du passar i vårt engagerade och drivna team? Då är Du rätt person för oss!

Vi hoppas du vill vara med på vår spännande utvecklingsresa de närmaste åren. Ambitionen är att bli en klimatsmart fjälldestination som erbjuder genuina fjällupplevelser med hållbarhet i fokus. Framåt planeras en sittlift, hotellverksamhet, stugor, lägenheter, toppstuga, mountainbikeleder med mera. Målsättningen är att det blir byggstart 2025.

Fräscht personalboende i anslutning till anläggningen. Läs mer här>>

Som anställd hos oss har du även tillgång till olika förmåner för både dig och din familj.

____________________________________________________
De flesta tjänster startar i mitten av december och avslutas i mitten av april.
Frågor och ansökningar skickas till Frida Svensson, frida@fjatervalen.se

Välkommen med din ansökan!

Fjätervålen mäter 1002 m ö.h. och är en skidanläggning i norra Dalarna, ca 20 km nordost om Idre. Skidanläggningen är privatägd. Pisterna är FIS klassade både i GS och SL för internationella tävlingar. Det finns fyra liftar, arton nedfarter och en stugby med ca 260 stugor. Längsta nedfarten är 3 km lång och har en fallhöjd på 317 meter. Här finns också 5 mil fina längdspår, Skidshop/skidhyra, Närlivsbutik och Skidskola