Jobba hos oss

Lediga tjänster just nu

Vi hoppas du vill vara med på vår spännande utvecklingsresa de närmaste åren. Ambitionen är att bli en klimatsmart fjälldestination som erbjuder genuina fjällupplevelser med hållbarhet i fokus. Framåt planeras en sittlift, hotellverksamhet, stugor, lägenheter, toppstuga, mountainbikeleder med mera. Målsättningen är att det blir byggstart 2024. Läs mer om vår vision här!

Är du serviceinriktad, lösningsfokuserad och flexibel? Vill du vara med och skapa minnesvärda upplevelser för andra? I Fjätervålen brinner vi för skidåkning och att skapa bästa möjliga upplevelse för gäst och personal. Vi jobbar nära varandra, över avdelningsgränserna och med korta beslutsvägar. Vill du vara en del av vårt engagerade och drivna team? Då är Du rätt person för oss!

Till vintersäsongen 22/23 söker vi nu personal till:


RESTAURANG (kockar och kallskänkor),
Vi önskar att du har ett utpräglat intresse för mat och dryck och vill vara med och skapa smakupplevelser utöver det vanliga. Du har flera års erfarenhet från arbete med såväl det varma som kalla köket, gärna från säsongsarbete.

LÄS MER>>

____________________________________________________
De flesta tjänster startar i början av december och avslutas i mitten av april.
Skicka personligt brev och CV till frida@fjatervalen.se

Vi erbjuder möjlighet att hyra en personalbostad och tillgång till personalförmåner för både dig och din familj.

Välkommen med din ansökan!

Fjätervålen mäter 1002 m ö.h. och är en skidanläggning i norra Dalarna ca 20 km nordost om Idre. Skidanläggningen är privatägd och har ett 40-tal anställda under högsäsong. Pisterna är FIS klassade både i GS och SL för internationella tävlingar. Det finns fyra liftar, arton nedfarter och en stugby med 250 stugor. Längsta nedfarten är 3 km lång och har en fallhöjd på 317 meter. Här finns också 5 mil fina längdspår, Skidshop/skidhyra, Närlivsbutik och Skidskola.