Jobba hos oss

Säsongsarbete vinter 18/19 i Fjätervålen

Är du personen som är glad, positiv och serviceinriktad? Vill du vara med och skapa minnesvärda vinterupplevelser för andra? Brinner du för snö, skidåkning och att vara en del i ett engagerat och drivet team? Då är Du rätt person för oss!

Just nu är alla tjänster tillsatta men hör gärna av dig med en spontanansökan. Inför säsongen söker vi ofta:

  • Snöläggare
  • Pistmaskinsförare
  • Pistörer
  • Liftskötare
  • Skidlärare
  • Medarbetare till vår sportshop/hyra/verkstad
  • Medarbetare till vår livsmedelsbutik
  • Bokning
  • Städ

Fjätervålen mäter 1002 m ö.h. och samt en skidanläggning i norra Dalarna ca 20 km nordost om Idre.  Skidanläggningen är privatägd av ca 400 aktieägare, alla med anknytning till området. Pister som är FIS-klassade för internationella storslalomtävlingar, fyra liftar, arton nedfarter och en stugby med 250 stugor. Längsta nedfarten är 3km lång och har en fallhöjd på 317 meter.

Fjätervålen som anläggning och organisation står inför en spännande utvecklingsresa. Ambitionen är att bli Nordens mest hållbara fjälldestination och en innovativ testbädd för hållbart byggande och digitalisering. Framåt planeras nytt campingområde, elljusspår för längdskidåkning, sittlift/gondollift, toppstuga, hotellverksamhet med mera. Du är en viktig pusselbit för denna resa. Vill du vara med och skapa framtiden med oss?

 

Vid frågor om tjänsterna och spontanansökningar kontakta Frida Svensson frida.svensson@serneke.se

 

FJÄTERVÅLENS SNÖSPORTSSKOLA – Är du personen som är glad, positiv och serviceinriktad? Vill du vara med och skapa minnesvärda vinterupplevelser för andra och brinner du för skidåkning?

Vi söker dig som brinner för skidåkning, är flexibel och gillar att var med där det händer. Vi är en liten Snösportskola med hög kvalité, mycket kompetens och varierade arbetsuppgifter. Vi levererar skidlektioner, snowboardlektioner, längdlektioner, tävlingar och andra spännande aktiviteter och event på snö. Hos oss ser vi potential i varje gäst och alla är lika viktiga. I Fjätervålens Snösportskola är ledorden kvalité, utveckling och glädje!

Vi ser att du som söker till Fjätervålens Snösportsskola har oss som förstahandsval och att du vill vara en del i organisationen under flera säsonger. I gengäld kommer du att utvecklas både på snö och utanför, ha fantastiskt roligt tillsammans med inspirerande kollegor och dessutom har du en spännande snöproffskarriär framför dig!

Säsongen smyger igång i november 2018 och pågår t.o.m april 2019.

Välkommen med din ansökan, skriv Snösportsskola i ämnesraden. Skicka till bjorn@fjatervalen.se

Vid frågor kontakta Skidskolan på bjorn@fjatervalen.se