Vill du kombinera ditt intresse för mat och skidåkning denna vinter?

Vårt Wärdshus har 150 platser, fullständiga rättigheter och är vackert beläget precis vid backarna. Vi serverar lunch och fika och har öppet vissa kvällar i veckan för exempelvis täljstensaftnar, pizzakvällar, afterski och temamiddagar.

Vi erbjuder möjlighet att hyra en personalbostad och tillgång till personalförmåner för både dig och din familj.

Nu söker vi:

Kockar

Vi önskar att du har ett utpräglat intresse för mat och dryck och vill vara med och skapa smakupplevelser för våra gäster.
Som kock är du delaktig i beställningar och planering av verksamheten men dina huvudsakliga arbetsuppgifter är att förbereda och tillaga mat, baka fikabröd, smörgåsar och soppor. Du stöttar även övriga teamet i restaurangen vid behov. Då vi är en mindre och familjär skidanläggning behöver du vara prestigelös och en lagspelare. Vi arbetar i första hand med svenska och lokalproducerade råvaror.
Vi önskar att du har goda erfarenheter från yrket och hantering kring mat och hygien i kök. Vi är ett litet tight team där rätt person även har möjlighet att påverka utbud och koncept.

Anställningsperiod för alla tjänsterna är från mitten av december- slutet av april.

ANSÖKAN

Intervjuer sker löpande.
Skicka personligt brev med cv till platschef Frida Svensson, frida@fjatervalen.se

Matsal- och köksassistent

Du arbetar med det mesta som rör restaurangverksamheten med såväl tillredning av fika, smörgåsar, servera luncher/middagar, blanda drinkar, kassaarbete, städning/disk och vara behjälplig i köket vid behov.

Du är prestigelös och gör det där lilla extra för att skapa bra stämning för våra gäster. Det är meriterande om du har erfarenhet från restaurangarbete, tidigare arbetat på café eller har någon gymnasial utbildning med inriktning mot restaurang och livsmedel.

Anställningsperiod för alla tjänsterna är från mitten av december- slutet av april.

ANSÖKAN

Intervjuer sker löpande.
Skicka personligt brev med cv till platschef Frida Svensson, frida@fjatervalen.se