Skidshop/Uthyrning

I vår skidshop, hyra och skidverkstad är det viktigt att du har ett stort intresse för skidåkning i olika former. Du bör ha god kunskap och intresse för utrustning och en vilja att lära dig mer. Du ska gilla att sälja och alltid sträva efter att hitta bästa tänkbara lösning för gäst.

Tillsammans bildar ni ett team med olika kunskaper som kompletterar varandra. Vi jobbar också med internutbildningar och samarbetar såklart nära med övriga avdelningar på anläggningen.

Arbetsledarna ansvarar för både shop och skidskola vilket innebär att flera medarbetare har kombitjänster mellan dessa två avdelningar. Detta ser vi som en stor styrka för såväl gäst som personal.

Dagligt arbete i shopen innebär skipass- och spårknappsförsäljning, försäljning av kläder och utrustning, uthyrning av utrustning, vallning i verkstaden, bokning av skidskola och andra aktiviteter, förberedelse av förbokad utrustning, skidtester ute i backen mm.

Meriterande är om du har erfarenhet av utrustning, skidverkstadsarbete och försäljning.

Vi erbjuder möjlighet att hyra en personalbostad och tillgång till personalförmåner för både dig och din familj.

Profil

Vi önskar att du har ett utpräglat intresse för försäljning och gästservice.  Arbetstempot varierar under säsongen och det är viktigt att du är en ”teamplayer”, trivs att arbeta under högt tempo, är serviceinriktad, flexibel och lösningsfokuserad.

ANSÖKAN

Intervjuer sker löpande men vi behöver din ansökan senast 31 augusti.
Skicka personligt brev med cv till platschef Frida Svensson, frida@fjatervalen.se