Skidpatrullör

Som skidpatrullör arbetar du med att ta hand om skador och olycksfall som sker på anläggningen. Du driver och ansvarar för det förebyggande säkerhetsarbetet på anläggningen tillsammans med driftchefen. Du ingår i driftteamet vilket innebär att du också är behjälplig vid exempelvis driftstopp, säkerhetsgenomgångar av liftar, lunchavbytare i liften och behjälplig med övriga uppgifter på anläggningen.

Vi är en liten anläggning med 18 nedfarter och 5 mil längdspår med varierat antal gäster i anläggningen, vilket innebär att du ibland arbetar ensam som patrullör och ibland arbetar ni två och två beroende på beläggning. Tillsammans med driftchef, driftansvariga och pistmaskinister är du spindeln i nätet ute på anläggningen.

Vi vill att du har följande; Godkänd skidpatrullörubildning via SLAO, arbetslivserfarenhet som skidpatrullör, förmågan att hålla fokus och behålla lugnet när olyckan är framme, vara en förebild för såväl gäster som kollegor. Du behöver ha B-körkort och förarbevis för skoter samt ha god fysik.

Har du liftmekanikerutbildning och erfarenhet av liftunderhåll är detta meriterande.

ANSÖKAN

Intervjuer sker löpande men vi behöver din ansökan senast 31 augusti.
Skicka personligt brev med cv till platschef Frida Svensson, frida@fjatervalen.se